Fondánový list (pro potisk)
Listy lze použít na suché povrchy koláčů, jako fondánové hmoty nebo mandlové pasty. Hladký povrch je ideální pro vysoce kvalitní a živé výtisky.
Fondánový papír je o něco silnější než běžný papír pro tisk, cca. 0,55 - 0,70 mm, a někdy je nutné jej při startu tisku do tiskárny "popostrčit".
A4/balení 20 listů.
Pro správné vedení fondánového listu tiskárnou doporučujeme podkladovou fólii fondánu podlepit papírovou etiketou.
Složení: cukr, glukózový sirup, zvlhčovadlo E420, voda, palmojádrový olej, stabilizátory E415, E410, E413, konzervační prostředek E202, emulgátor E464.
Nutriční informace/100gr.: Energie 1602kJ/378kcal, tuk 2,3g (z toho nasycené mastné kyseliny 2,2g), sacharidy 90,3g (z toho cukr 87,1g), vláknina 1,1g, bílkovina 0,1g, sůl <0,1g.
Země původu: EU.
Návod na tisk na fondánové a cukrové listy bez otisků podávacích koleček naleznete ZDE. (platí pouze pro model tiskárny PINK-EP14/24/34).
Kód | Kód: 46 |
---|---|
Kategorie: | E-shop |